Wednesday, January 27, 2010

avatar


smlm aku baru berkesempatan pegi tgk avatar... ok fine... aku ketinggalan... tp best gile aaaa cite avatar ni. cam mana la director dia boleh pikir. dunia fantasi dia power giler. ok aku bagi 4.785 /5 bintang... bestttt... pastu kat wayang semalam ramai gak aku tgk org beli ticket adnan sempit... best sgt ke cite tu. sape dah tgk??? nnt cite sikit best ke tak???


Monday, January 25, 2010

first kicking...

dushhhhh... ok aku dah rasa baby kicking... best nyeeee... semalam masa nak tdo lan sibuk nak dengar heart beat dia.... sekali baby kick daaaa... dushhhh... padan muka daddy....

:))

Thursday, January 21, 2010

gud news.... bad news


bad news.....tak boleh nak cite kat sini, atas sebab menghormati tuan punya badan.....yg pasti bad news ni amat berat untuk di terima... :(( mungkin ALLAH nak menduga. abie... wat ever happen, i love you soooo much!!!!...

gud news... mmg gud news... dah lama punya application baru skrg di terima. sungguh tak sangka. dengan keadaan skrg ni, aku di terima jugak. am sooooooo happy... tak kan nak tolak kan. rezeki baby kot ni. AlhamduLillah.... syukur sgt. nnt aku story lebih bila dah setel semua.... tungggguuuuu...




Wednesday, January 13, 2010

congrats lin


akhirnya... lin selamat melahirkan baby girl semalam 12.01.2010 @ 5.21pm. tahniah encik wandy and puan rozalinda.

Thursday, January 7, 2010

encik misbah... jgn terasa hati yer...

sorry yer encik misbah. i bukan marah kat u all. i marah dengan direction yg tak clear and process flow yg tak de langsung. keje macam kelam kabut and last minute notification. harap encik misbah faham yer.... jgn ambik hati... itu cuma luahan hati yg tgh sakit hati... kuang kuang kuang...


ape yg penting.... KERJASAMA.... mari kita bekerjasama....


Wednesday, January 6, 2010

first entry twenty ten

rase nye tak de la lambat sgt nak wish happy new year kat semua... ari ni aku bet lin beranak. tp cam kalah je. hahahaha... aku mintak tukor date, lin tak bg. ok fineeee... mana tahu malam nnt ke. ptg nnt ke. skrg baru pukul brape...

hidup aku cam biasa. pegi keje balik keje jalan tetap jemmmm... bosan betol. laki aku janji nak buat helikopter, tp tak nampak lagi la batang2 helikopter tu. hua hua hua...

tak tahu ape nak cite pun. tak de idea. okla bubye...