Wednesday, February 24, 2010

mati kutu rasa nyeeee...

bilaaaaaa......

1) tak bercakap
2) tak bergelak ketawa


kesimpulan nye..... BOSAN!!!!!!


Friday, February 19, 2010

AlhamduLILLAH....

azlan dapat offer CELCOM PJ. azlan akan start keje kat PJ march ni. dan aku.... sgt gembira sbb boleh pegi keje sama2... tak payah aku drive lagi sbb dia akan hantar aku keje. yeahhhh yeahhhh... tak sabar nye.

Wednesday, February 17, 2010

panas panas panas

cuaca skrg ni panas melampau. kat kampung pun panas. padahal keliling byk gile pokok. baju basah gile ngn peluh. bau pun masam2 sikit. mmg rase tak selesa.

ari sabtu ptg, aku g dating ngan laki aku kat port dickson. best nye tgk laut. teringat zaman2 kat penang dulu. selalu pegi feringghi. best gile. tak de la mandi laut pun. cuma celup2 kaki je kat tepi2 tu. jalan sambil berpimpin tangan. lomantik habis la... aaauuuwwwww....




5 month preggy me


ahad, tak buat pape. melayan anak2 sedara. ptg plak sakit kepala bagai nak mampos. sian azlan kene malayan aku yg mmg macam org tak tentu arah.

isnin, balik shah alam.

selasa, lepak di rumah. makan, tdo, tgk tv, berborak berdua, bergaduh pun berdua. hehehe...

sekian saja cerita percutian aku.

Friday, February 12, 2010

i'm off to kampung rembau tonite... woottwwoottt....


i'm off to kampung rembau tonite celebrating chinese new year... angpow lai lai.... yeeehhaaaa... oooo oooo oooo balik kampung.... ooo ooo oooo balik kampung... ooo ooo ooo balik kampung... hati girang....

Thursday, February 11, 2010

i feel like crying now....

mmg rase nak nangis sangat2 skrg ni.... :'(

Wednesday, February 10, 2010

i miss u

abie... i miss u like crazy...

Thursday, February 4, 2010

dah masuk february dah

rasa macam baru je masuk tahun 2010... pejam celik pejam celik dah masuk february. aku pun dah masuk 5 bulan dah pregnant. rasa cam mimpi je. semalam pegi buat check up. patut dah boleh tgk gender dia. tp dia malu daaaaa.... dia tak mau tunjuk... so tak tahu la dia boy ke girl. behave betul dia smlm. dok diam je dalam perut. tak gerak2 pun. tgk syok tdo kot. bulan depan dr cakap dah boleh buat 3d scan. nak tgk semua anggota badan dia sihat ke tak. dan boleh tgk sekali gender dia. minggu 20 - 26 dr cakap mmg sesuai la nak buat 3d scan. nak tgk ciri2 dia. dr ada suggest kat NR belakang tesco shah alam. details 3d scan rm350 which is aku rasa agak mahal. aku pegi survey kat umra, details 3d scan baru rm150. fila plak cakap dia buat kat kelana jaya baru rm90 siap ngan cd. tgk la cam mana nnt. tak leh nak pikir lagi nak buat kat mana.

berat badan naik sekilo dr last check up. dr cakap "eh awak ni jaga badan ke?"... hehehe jaga la sgt... makan byk gile aku rase. hahaha. skrg 58kg. perut masih lagi tak nampak pape. tp skrg selesa pakai baju kurung sbb suar byk nye dah tak leh nak ZIP... yer... tak boleh nak ZIP... bukan button yer... hahaha... so far, baby pun sihat. dia dah 18cm. semua normal dan besar ikot umur dia dr cakap. alhamduLILLAH... harap2 semua nye ok.

owh yer, aku ade satu cite lawak. masa malam man u vs arsenal ahad lepas, malam tu mmg aku ngan azlan lapar. pastu aku suruh dia buat maggie. dia pun pegi dapur masak la maggie untuk isteri tercinta... bila rase eh... apesal lain macam ni. tawar... bila check balik, maggie goreng rupanya... dan aku bantai gelak tak ingat... tak leh tahan lawak nye... azlan merajuk aku gelak kan dia. ni pun dia mesti marah aku cite kat sini. ala bie.... ok ape cite lawak ni. pastu comel plak tu muka u... hahahaha... kalau i tak cite dalam ni, nnt i lupe... :)) tp sebenarnye salah aku jugak, aku yg ambik salah masa beli kat giant aritu. konfiden je ingat maggie kari. rupa2 nye maggie goreng. bengong... :P

yg pasti arsenal kalah dengan teruk nya malam tu. man u 3, arsenal 1... lawan kat arsenal plak tu... kesian... :( member sorg ni tension gila sbb kalah. apa kate u tukar sokong team lain. sokong man u ke??? sbb i tgk u selalu kecewa ngan team u yg selalu kalah tu... kesiannnn...

ok.. dah tak de ape nak cite dah. nnt sambung lagi la. chow...