Friday, June 4, 2010

congrats REZA + ED

semalam pegi wedding reza dekat dewan merak kayangan felda. on the way tu hujan lebat gila. tp tak de la jem sgt sbb kuar dr opis kul 7. en azlan jemput kat opis. gerak sekali dengan neilly. reza nampak macam agung atas pelamin. siap org bace pasal cam mana dia boleh kenal ngan ed, dia dok tergelak2... kelakar la si reza ni. tp knowing reza, mmg dia tak pernah serious pun. happy je. ed pun lawa sgt malam td. tp malangnye aku tak de plak ambik gmbr ngan diorg sbb terus balik.

CONGRATS REZA & ED!!!!
semoga korang bahagia hingga ke akhir hayat.

ni gambar semalam.



anak sheikh... comel sungguh ngan rambut curly cam tu... gerammmm...


sebelum masuk dewan. me - neilly - fiza... yes i know... falsh tak cukup kat aku...sbb tu la aku nampak gelap... tu semua salah camera... (tak nak ngaku mmg hitam)

Wednesday, June 2, 2010

HAPPY BIRTHDAY MAK!!!

hari ni mak nye birthday yg ke 62. mak kat taiping skrg ni rumah makcik harison. tgh bercuti sambil menolong makcik harison nak buat kenduri kawen anak dia ahad ni. so ahad ni aku balik taiping g wedding dan ambik mak balik sini.



happy birthday mak!!! semoga panjang umur... i love u sooooo much!!!