Wednesday, September 29, 2010

keputusan muktamad

sebelum ni aku ada cite pasal offer bank negara kan. segalanya sudah berakhir. aku tolak offer tu.... sebabbbbb..... aku dapat salary increment kat sini. which is gaji yg bnm offer jd lebih rm100 ringgit je. dan diorg tak boleh nak offer lebih. so no point la aku pegi sana dengan gaji lebih rm100 je kan???? yer... bg aku, duit itu sgt penting....

masa aku nak reject tu, HR bnm tu siap suruh aku pikir 2 kali. tp keputusan dah buat. semua muktamad. mungkin ada hikmahnya.

kepada kawan2 yg bg idea, nasihat, pandangan yg sgt bernas (u know who u are)...terima kasih byk2... saya menghargai pandangan anda, anda, dan anda semua...

Monday, September 20, 2010

raya shah alam


theme biru pun ade...tp tak byk plak gmbr pakai baju ni...


dengan ini, saya mengumumkan, tarikh hari raya puasa bg tahun 2010 jatuh pada 10 September bersamaan hari jumaat...


baju raya kitorg kat rembau ngan shah alam, sama je... budget... hahaha..


gmbr abg irzan ambik...

mazni - mazian - mazura - asifa



abas's family...

Friday, September 17, 2010

selamat hari raya

raya tahun ni first raya di rembau. tahun ni raya seronok sbb ade org baru... pagi2 dah siapkan si kecik tu. macam tahun lepas, kitorg beraya rumah sedara2 belah ayah. tahun ni kat kampung kak lin dengan abayi tak de. kitorg 3 keluarga je. abicam, abiyan n kitorg. kalau semua ada, mesti lagi meriah. pagi2 lepas semayang raya, kitorg pun bersalam2 dan sessi bergambar.


aqeef first raya 2010


me love... hubby and aqeef...


my big family @ rembau.... love them alll....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

balik dr rembau, ari ahad pagi. terus ke bukit subang. then gerak ke taiping. check in hotel flemington kat taman tasik. balik taiping ziarah kubur arwah bapak. macam biasa, kubur arwah bapak sentiasa bersih. siap dah ade bunga. tak tahu sape yg pegi ziarah.

2 malam kitorg kat sana. sempat ke penang rumah niza. sempat jugak singgah kampung kak ju. menyibuk je. hehehe... niza masak sedappp.... thanks niza... lain kali kitorg dtg lagi.


macam bercinta plak...


me - not available... me mum - available :)




owh my boys.... muaaaahhhhh

dan yg paling happy sekali beraya adalah ini org

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


SELAMAT HARI RAYA

*sessi bergambar dengan family kat shah alam akan di upload later. baru je bergambar semalam.