Thursday, November 25, 2010

congrats mawar!!!


mawar dah selamat menjadi tunangan kepada encik hadi sabtu lepas... congrats my sweetheart!!!!... hehehe... lepas ni jgn dok gaduh2 naaa....

mawar ni besfren aku kat sekolah dulu. dulu kat sekolah macam kembar la... cikgu PJ kitorg selalu tertukar mawar ngn mazura... tang mana sama nya pun aku tak tau. mungkin kami ni sama2 rambut pendek...kitorg baik since form 1. tulisan sama, so kalau homework aku tak siap, dia boleh tolong aku tulis, kalau homework dia tak siap, aku boleh tolong....senang kan hidup kitorg. kadang2 tu saje2 je tukar buku sbb tulisan sama... hehehe... start form 3 dah kelas jauh2...sbb aku kurang pandai... kahkahkah...padan muka aku...sape suruh tak nak belajar pandai2.... tp kitorg nye frenship tetap kukuh....cewahhhh.... sampai skrg pun masih baik...weekend pegi gym bersama2.... aku buli mawar kat gym...since dia nak kawen, aku paksa dia buat semua machine yg ada kat dalam tu... hahahaha.... jgn marah yer cik mawar... nnt kite masuk kelas body jam ok...

to mawar....i'm HAPPY for u.... hadi pun seorg yg baik.... semoga korg bahagia selamanyaaaa....

*p/s nnt bg aqeef jd flower boy ek... hehehehe....

Wednesday, November 10, 2010

dating 2010... marche

abe arif cakap macam tangga... ana main tipu sbb dia pakai kasut tinggi... so lin kalah...

korg perasan tak, kite nye dating mesti bulan november... 2008, november... 2009 pun november, 2010 pun november.... tak kan 2011 pun november jugak. tragedi november betol la kite ni... gmbr marche aritu saya dah upload di facebook yer kawan2... sila la tgk... nak upload kat sini lembab giler. almaklumla tompang wifi jiran... kahkahkah...signal ade la seciput...

Tuesday, November 9, 2010

demam

my baby boy was admitted to KPJ shah alam last saturday due to viral fever. sian my baby. bila sakit ni mengada nye pun extra la sikit kan. tu tak kene ni tak kene. sabtu tu menangis non-stop. sampai aku ngn lan panic tak tau nak buat cam mana dah. lan siap azan pun nangis jugak. last2 penat, tertido jugak. and aku cam biasa la, tak leh tdo the whole night. dok tgk dia je. takot panas badan dia. ni la dia kan, pengorbanan seorang mak. dulu masa kite kecik2 macam ni la mak jaga kite. thank you mak... aqeef nnt dah besar jgn lawan cakap mommy ok... and yessss badan aku sakit sgt2... agaknye sbb stress and penat kot. tak pe la... demi anakkkkk...



masa ni kat rumah. temperature dia dah 38 lebih. aku letak kain basah atas kepala. temperature dia turun naik.


letak koolfever plak ngan air asam jawa.. mmg turun pastu naik balik temperature dia.

apa lagi... bawak g KPJ la ptg tu. terus kene admit. time ni dah 39 lebih. terus kene bg mandi ngan air sejuk. menjerit tak ingat. aku pun turut sedih... waaaaa.... my baby.... (tp muka kat atas tu dah gembira main2 ngan daddy dia)


time dok hospital ni la nak ngada2 kan. nak tdo atas riba je. letak je marah... takpe la nakkk.... mommy kasi chance.... sampai lenguh kaki mommy....


sudah bgn tdo... jom kite bergelak ketawa bersama mommy...



me and my mommy...i love my mommy sooooo much....

last year nye dating

kawan kawan.... ni gambar dating kite last year kat delicious. fifi and aqeef dalam perut mommy masing2 lagi. tp fifi dah besor... aqeef baru 2-3 bulan kot time tu... lin comel time ni i rasa sbb dia tembam... hehehe... skrg dah kurus balik....