Monday, April 25, 2011

Like father like son #4

We r @ zam zam arabian restaurant.makan kambing sampai kepala pusing.yummmeeehhhh...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

mazura ke mastura???

tak yah tulis byk2. let the picture tells u the story... kikiki...


Thursday, April 21, 2011

Mommy,I want this!!!

sampai tak nak turun dr motor tu...kecik2 dah nak merempit ke nak oiiii???
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Wednesday, April 20, 2011

aqeef 10mo

sabtu lepas aqeef genap 10mo. kitorg pegi penang sabtu lepas wedding sufian. pagi2 sabtu gerak ke penang dan sampai penang kul 12 lebih. terus pegi hotel UiTM, mama ida booking kan. thanks mama ida. lepak2 kat hotel, bg aqeef makan. mama ida sampai kul 2 lebih. terus kitorg ke rumah org kawen. sampai rumah org kawen hujan selebat lebat nye. mak basah uolssss... kitorg sampai kul 3 cam tu.perut lapar giler. tak de pun gmbr kat rumah org kawen sbb tak bawak turun camera takot basah kene hujan.






lepas wedding, kitorg pegi tgk baby azizah + along. nama aqeef danish... along tiru!!!!!! dah la spelling nama aqeef pun sama....baby aqeef danish dah 2 minggu. mata sepet and he's so cute. pun tak de gambar sbb sibuk berborak. satu gambar pun tak ambik.


malam, pegi umah abayi. dinner kat sana. lepas tu lepak rumah niza plak. sampai rumah niza pun dah pukul 10 lebih. lepak sampai kul 12 malam. aqeef pun dah penat. on the way balik hotel, aqeef dah selamat tdo. sian baby mommy penat. mommy ni tahu nak jalan je...

ahad, kitorg balik awal. check out hotel kul 10.45 pagi. terus gerak balik shah alam. non stop, sampai rumah bukit subang kul 2 tepat. yerrrr.... daddy bwk laju macam F1... hehehe... tak de la, traffic pun clear, cuaca pun ok. tak sempat nak jumpa emir fawwaz balik tu, sbb emir tak mandi lagi. ingat nak singgah, tp disebabkan emir tak mandi lagi, kitorg pun terus gerak. sbb petang ade appointment nak jumpa kawan utk test ride motor. yes, daddy nak beli moto baru. it's a ninja turtle...

*tak sabar nak tunggu bulan may... holidayyyyyy yeahhhhh!!!!!! redang....here we come....

Tuesday, April 19, 2011

Like father like son #3

I love my heroes so very much!!!!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Saturday, April 9, 2011

Like father like son #2

At dentist dr jamal while waiting for our turn.daddy muka takot.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Tuesday, April 5, 2011

Like father like son

Love u both!!!!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.