Wednesday, May 18, 2011

Aqeef 11mo

Aqeef dah 11bulan.bulan depan satu tahun woooo...cepatnyeee...rasa macam baru je bersalin.aqeef masih :

1.Tidak boleh bercakap
2.Tidak boleh berjalan
3.Memanjat boleh bg 9/10 markah
4.Menjerit pun hebat -tantrum dia boleh tahan jugak
5.Org pegang dia suruh jalan ckp "takteh" dia bukan nak jalan,mulut dia yg cakap "ta te" kat kita balik...

Bulan depan dia setahun aku list apa achievements dia.yg pasti aku dah tak sabar nak pegi bercuti....cepat la sabtu weyyyyy...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Monday, May 16, 2011

mat rempit and minah rempit

we finally bought kawasaki ninja 250. so skrg ni naik ninja ke opis. scooter lama masih ada lagi. scooter tu buat pegi pasar malam. hehehe. sampai opis pun awal sikit dari biasa, sbb laju kot... caittt, macam la laju sgt. hahaha... performace wise...ok.... hari pertama naik....mak aiiiiiii sakit pinggang wey.. maklumla tak biasa nak tonggek. skrg ni dah pandai adjust. lepas ni confirm bontot aku cantik.hahahaha.... dah ada motor baru ni, semua mende pun nak baru. mula la nak beli jaket baru, beg baru, kasut baru, helmet baru... encik suami sudah beli kasut bwk motor and tank beg. leceh jugak motor ni sbb tak de box nak simpan barang. dulu bawak henbeg, skrg dah tak bawak henbeg dah aku...bawak knapsack dah skrg ni.giler rock dtg opis skrg ni. ngan helmet di tangan.hahaha. dah macam roy. tp disebabkan aku pompuan,macam rogayah la kot....gambar dari encik google








Wednesday, May 4, 2011

Sambung belajar

Aku apply sambung master intake september ni kat UiTM.mari la doakan aku dpt sambung.dah dapat sambung nnt kene la kuat semangat nak belajar pulak.maklumlaaa....dah lama tinggalkan buku.bila pikir2 balik macam takot.tp encik suami yg excited nak wife dia sambung belaja.dia cakap abis master,sambung phd pulak.boleh merasa duduk obersi.hahaha...berangan dulu...mana tau nnt angan2 jd kenyataan.apa2 pun kita merancang...Allah penentu segala...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Monday, May 2, 2011

New impreza

I am soooo happy.tok bought me a new impreza.cashhhh tuuuuu....kaya oooo tok saya...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Bye bye mimmy and fifi

Semalam kite g hantar mimmy lin n cik fifi di epot.cik fifi nak jadi anak jepun lepas ni.arigato...yg kelakarnye,fifi panggil aqeef abang.hahaha.abang ni cakap pun tak boleh lagi.jalan pun belom nakkk oii..selamat jalan fifi..nnt kita jumpa di japang...opsss...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Sunday, May 1, 2011

Meet my mamas and my fren

Semalam aqeef jumpa mama ida and mama pae...jumpa besfren sekali.kitorg lunch dating kat zam zam restaurant.emir siap pecahkan piring kecik lagi.nasib baik tangan dia tak de luka.haishhh...2-2 pun tunjuk hero masing2.aqeef menjerit,satu restaurant pandang...aqeef mmg hebat nakkkk....malu mommy...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.