Monday, September 19, 2011

aku sgt bizibodi

bodi aku sgt bizi sekarang ini. raya was great this year. tahun ni beraya dia shah alam. seronok buat ketupat palas yg dah bertahun2 tgk mak buat tp tetap tak reti jugak nak buat. tahun ni raya bertambah sorg ahli keluarga. khai....welcome welcome!!! actually this is the first time raya with my family after 2 years back, first day raya was in in-law's place. 2-2 pun meriah, tp cara lain2 la of coz. kat kampung meriah sbb sembelih ayam, parut kepala, masak rendang pakai kayu api,masak lemang sendiri. tp kat shah alam meriah dalam rumah je. hehehehe...

lepas seminggu beraya, aku dah start first taklimat kelas. tetiba jd takot. sabtu baru2 ni first lecture advanced digital signal. baru first lecture dah ade 1 quiz. dah la tak ready mende2. soklan definition je.tp aku boleh jawab beberapa soalan je. tu pun ntah betol ntah salah. ahad first lecture advanced digital comm. byk bende nak kene refresh balik otak ni. byk nye nak kene belaja balik. otak dah berkarat. dah la lecturer tanya 2 to the power 8 aku jawab 32 dengan konfiden nye. ntah celah mana dtg 32 pun tak tau. malu mak taww..

assignment pun sudah ade 2 assignment nak kene siapkan before 1oct. ya Allah berikan la aku kekuatan. ni baru first sem. ade 4 sem lagi nak kene harungi. semoga Allah permudahkan segalanya.

so far daddy done a good job masa mommy g kelas. mandikan aqeef, siap kan aqeef, bg aqeef mkn, tdo kan aqeef. thanks daddy!!!i love u so very much...

Tuesday, September 13, 2011

raya 2011- layan gambar dulu yer





kami raya kedua.aku tak pakai baju kurung sbb aku dah nak balik rembau time tu. baju kurung raya hanya sepasang saje.
 the poyos...
 abas big happy family... yg ni semua cukup...love them all....
 the gurls...
 sessi fotografi kat umah kak an. amar tak de, asifa plak pegi open house kawan dia. so tak complete sessi fotografi tahun ni. :(
 kami 3 beranak... SMILE!!!
 eldest and youngest...
 uncle khai... i want duit raya pleaseeee.... thank you....
 @ mom's place
 @ kak an's place
 pandai ke anyam ketupat tu cik abang....ke eksyen je lebih...
 aqeefffff....dun run sayanggg....
 i want nyum nyum....
 pak teh and tok...thanks tok for the duit raya. nnt bg lg duit kat aqeef yer....
 all boyzzzz...eh without amar...
fixie baru afiq...

Thursday, September 1, 2011

Selamat hari raya

Selamat hari raya semua...kami skrg berada di kampung rembau..tahun ni sambut raya di bukit subang.gambar akan di upload sekembalinya aku di opis nnt.selamat makan rendang...daaaaa.....