Friday, December 16, 2011

18mo

happy 18mo birthday sayangggg....
be a good boy...

Thursday, December 1, 2011

let's rock bebeh

kali ni cuti2 malaysia kami ke penang lagi...yes...i love penang soooooooooooooo very much...so this time celebrate hubby's bday at hard rock hotel penang. kitorg check in on 28 November 2011 and check out 30 November 2011. byk masa di habiskan hanya dia hotel...sbb bayar mahal kene la dok hotel je...hahaha...lunch kitorg g line clear. line clear for 2 days. yes we are crazy with the taste of the curry...nallllaaaa....first night hujan lebat. kitorg dinner kat hotel je. sbb kesian nak bwk aqeef kuar hujan2 tu. the next day, bday dinner utk hubby kat hard rock cafe. ade suprise cake. paling cool semua guest dalam tu semua nyanyi utk my hubby...tersipu2 malu muka dia.hahaha...happy 30th bday my love. hadiah tak de. hadiah cuma percutian 3 hari 2 malam dia hard rock hotel dan swimming sepuas hati kat pool dia. pool dia sgt cool... aqeef excited betol main air splashhhhhhh....bgn2 tdo terus g kat sliding door jerit..."daddyyyyyy terrrrr.... means daddy waterrrr...."dadddyyyyy orssshhhh"....means daddy horse.... excited giler....

kitorg tak jalan mana pun. masuk toy museum je...macam siot je bayar 10 ringgit sorg tp tak jaga langsung tempat dia.berabuk macam ape je...tak menarik langsung. sapa yg teringin nak masuk tu, aku tak rekemen langsung. tp ikot jugak, maybe ade org suke.

lepas tu kitorg shopping baju hard rock. aqeef got his first hard rock tshirt from daddy sempena bday daddy...aqeef dapat hadiah... weeehhhuuuu....

hard rock bebeh

i'm sleepy mommy...

on the way...

my first hard rock tshirt