Wednesday, January 25, 2012

R u peeping....

update

aku kembali ke kantor selepas seminggu bercuti. aku pegi mongolia... the place was ok...ecehhhh acahhhh mak enonnn... aku exam la oiiii... ok ke tidak??? susah nak cakap. tgk je la result nnt. akan aku tempek kat blog aku ni kalau aku berjaya... kalau tak berjaya pun tempek jugak la... tgk keadaan... hahahaha... selama tak update ni, macam cerita nak cerita...tp bila start menulis, mesti tak tau ape yg nak diceritakan... ade cerita best, tak best, yg poyo, yg stress...dan macam2 lagi... mende yg remeh2 tu, i dun give a damn sbb aku byk lg mende nak pikir. yg best, anak dah pandai macam2. nak cerita dalam ni panjang sgt. simpan saja dalam hati. semoga menjadi anak yg soleh. aminnnnn...yg stress pulak, pasal exam laaa... apa lagi...yg tak best, cik P dah 2 bulan tak mari. and i am NEGATIVE... yer aku sudah check... sabar yer aqeef. nnt mommy and daddy kasi adik...

aku amik exam utk jadi unit trust agent. yer aku sudah lulus and i am a Public Mutual unit trust agent. hehehe.... sape2 nak invest boleh bgtau. tiada paksaan yer. saje je buat suka2.

skrg dah pun hujung january...kejapnye masa berlalu. tak sabar nak tunggu hujung tahun ni. nak duduk rumah sendiri. yeayyyy...tp bila pikir byk nak pakai duit, perut jd kembang kecut. tak pe, duit boleh cari. marilah menabung... skit2 lama2 jadi bukit... eh ye ke... tak sempat jadi busut pun, dah leper balik...

ok nak sambung buat keje yg berlambak2. tata....

Monday, January 9, 2012

happy new year to all

rasanya belum terlambat nak wish happy new year to all my frens here... sgt bz skrg ni sbb minggu depan dah final exam. susah nak cakap ok ke tak ok sbb satu subjek ni mmg tak ok langsung which is advanced digital signal processing. dalam kelas pun tak tahu ape yg belajar. tp skrg ni aku dah ade study group. kawan2 aku semua hebat2. kitorg study sama2, and most of them are very helpfull. aku akan start cuti rabu ni sampai kamis depan utk final exam ni. harap2 dapat la belajar.

aqeef is going 1 year 7 months. dah tak baby lagi sebab dah bau masam peluh. seminit pun tak duduk diam. makan dah tak nak di suap. nak makan sendiri. tak nak duduk dalam baby chair masa makan, dia ingat dia dah besar. pastu tak sampai nak sudu makanan sbb pendek. haishhh...anak owh anak...

Makan sendiri