Friday, February 24, 2012

etiqa annual dinner

tahun ni etiqa annual dinner ialah "sarong nite"...yer sarong hokay... theme yg aku rasa ntah ape2... event kat sunway lagoon... yer sunway lagoon surf beach... tempat yg berpasir... ramai la yg berbikini...

aku??? of coz la aku berbikini jugak... kan kat beach... hekhekhek...acah mak enon...aku pakai apa saja yg ade dalam almari baju aku. no beli beli... belasah saja asalkan bersarong badan aku ngan baju n seluar. makan pun tak best...mkn buffet paling menyampah sbb org akan berebut2 macam 30 hari tak makan... kalau tak rebut kang abis plak kan.. so end up aku tak pegi ambik mknan pun. aku tumpang je mknan kawan2 aku. kawan aku ambik naan, ayam tandoori, lamb, satay...ermmm apa lagi ek...

lucky draw??? aku tak menang apa2 luckly draw pun. mmg tak lucky langsung. balik dengan hati yg kecewa. owh yer, paling kelakar dapat goodies, yg isinye twisties, kacang, and lizard yg isi pasir tu. mmg bengong nak mampos goodies. bg la mende berfaedah skit. ok tak nak komen byk2 kang kene chopped plak... hahahaha...

dan satu lagi...ni paling kelakar...korg agak2 org yg pakai macam mana yg menang best dress. cer teka cer teka...teka la cepat.... okla...aku bg tau...pompuan berkemban menang best dress. macam harammmm...ramai lagi kot yg pakai lawa. tak paham aku. owhhhh plisssss.... nak je aku paste gambar kemban tu, kang kene saman plak...hahahaha...

ni la sarong aku

pah, nel n me

bff forever

with baby and one of EVP

3 suara

my team, beh

my team, syafiq

Wednesday, February 8, 2012

cuti-cuti malaysia 2012 #1

destinasi cuti2 malaysia kami yg pertama utk tahun 2012 tadaaaaaaaa........bukit tinggi... konon nak surprise kan hubby, tp rupanya dia ada paint ball training on the date yg aku booking tu. sib baik boleh tukar awalkan sehari. kami pegi sana on 4th february 2012. bermalam kat sana satu hari je. ahad dah balik sini. cuaca tak sejuk langsung kat sana. panas berdentum. berpeluh2 jalan kat japanese village tu. aqeef having fun sbb dapat bg makan ikan. dia excited ambik makanan ikan tu kat tangan aku. bukan nya dia nak tgk ikan yg byk tgh makan kat dalam air tu. hahaha... malam dinner kat situ. food ok la...tak de la sedap sgt. tp tak de pilihan sbb kedai2 kat situ saje. next holiday will be on MAY errrrr maybe. where??? tak tahu lagi. anniversary kene la tempat best sikit kan abie kan..kan kan kan.....



ini adalah kami sekeluarga :)


my hemmmsemmm boys...



siap jengket kau... 








daddyyyy nooooo!!!


hands








what is that daddy???


love muahhh muahhh muahhhh

Thursday, February 2, 2012

Meni pedi

Outing with my girlfren. Umi tak dpt join sbb tak sihat. Sorg lain nun jauh di jepang sana.walaupun kitorg 3 org je, kitorg spend 7 jam kat bv tu. byk mende nak cerita n update.semua berebut2 nak cakap sbb takot tak sempat nak update.*ehhh tipu la tu kan*...anyway aku sgt gembira, harap2 lepas ni kita jumpa lagi.nnt i antar aqeef training squash kat rumah korg tau.rumah korg tak de sky park kan? Nnt jemput la dtg rumah i...auuuwwwww....

Nak dodok orsshhhh

Ni perkataan selalu aqeef sebut bila nampak horse or dinasour or zebra atau yg seangkatan dengan nya.so last weekend, daddy pegi main paintball,mak long bwk kite pegi DARC.so we had our free riding since mak long is member with the club.aqeef gembira dpt dodok orshhh...akhirnya tercapai hasrat dia nak dodok orshhh...

Dating with mommy

Yesteday was public holiday for those who are working in kl. since daddy kat pj,daddy kerja la...so mommy bwk aqeef dating.we when to TF and had our great time there.