Monday, June 11, 2012

quick update

aku ade byk nak cerita...ok yg pertama...mak dah selamat pegi umrah...dah balik dah pun sabtu lepas. semalam dia berehat je kat rumah. penat kata nya...kaki bengkak sikit. lepas hantar mak g umrah selasa 29 may 2012, esok nya 30 may 2012, aku buat d&c. *sila google pada yg tak tahu*... 


welcome home mom!!!!
aku miss abortion...kandungan aku 9 weeks. aku stained yg sgt lama dekat 3 weeks. tak tahu la salah aku ke ape sbb masa awal2 tak pegi gynae. tp kire awal la jugak aku g gynae kan. aku ingat stained biasa. sbb masa pregnant kan aqeef, aku ade stained jugak masa 6 weeks. tp doctor ckp bukan salah sapa2, or salah makan ke ape....masa scan, mmg tak nampak heart beat ke apa. patut nye at 8 weeks, dah ada heart beat. so doctor pun explain la yg ada sarung je, janin nye tak de. so masa awal2 doctor exlplain relex lagi. bila langkah kuar je bilik doctor, aku terus nangis...waaaaaa sedih la... sbb mmg dah excited nak tambah lagi satu. tp pikir2 balik, ade hikmahnye... so lepas buat d&c, aku mc for 2 weeks...

before to the OT room
nak dijadikan cerita, kitorg mmg dah booking tioman awal2 lagi. so memandangkan keadaan aku ok, kitorg pegi jugak tioman on saturday. tioman aku rasa sgt crowded...mungkin sbb cuti sekolah. tp tak macam dulu la senang cerita. redang still the best. tioman nye trip ni adalah trip utk celebrate my birthday and aqeef's birthday. thanks daddy bwk mommy n aqeef jalan2...
smileeee
aqeef miminggggg...

aqeef & mommy
naik motor vrooommmm
smileeeee
naik kayak ke banggggg
pasangan paling romatik kat tioman....auwwwww....
salang
mana aku kisah
going to sleep...
6 June 2012, my 30th birthday. mak aiiiii dah 30 dah aku. rasa macam masih 21 tahun. sentiasa muda remaja...hahahaha....Alhamdulillah, i'm still alive and breathing...thank you Allah....at this age, i have my lovely husband, a lovely son, i lovely mother.... tepat jam 12am, tetiba hati ni rasa sebak sgt. rasa nak nangis semua ada. i have a great birthday celebration with my loves at tony roma's. thanks sooooo much hubby for the dinner and the lovely presentsssss..... amboi macam byk je present nye....hahahaha...byk la kalau lebih dari 1 kan???kannn???


thanks hubby....
happy 30th birthday to me!!!!! muka bertambah gelap sbb baru balik tioman... *dah mmg gelap bertambah gelap*
 10 June 2012, we celebrate aqeef birthday kat rumah my sister. excited maklong aqeef nak bake cake utk aqeef ... maklong bake red velvet cake for aqeef....kek sgt sedapppppp...aqeef malu2 kucing masa semua nyanyi happy birthday to you kat dia... hehehe... mohammad aqeef will turns 2 this 16 june 2012. may u be a good son my dear... mommy and daddy love you sooooooooo much...
red velvet cake by mak long....thanks so muchhh....

1 comment:

fusherna said...

happy belated bday to both of you. cepat tambah sorang lagi ok!