Friday, July 20, 2012

helllooooooo....

first of all nak wish selamat berpuasa to all....hari ke hari nak update blog tp asyik bz je...bz kewwww??? bz wooooo ngan keje2 buruh... maklumla aku kan keje buruh...

aqeef now dah TWO years young....mcm biasa no big birthday celebration. cuma bawak dia mkn kat tgi fridays. masa brother2 tu nyanyi birthday song kat dia, terkejut dia. apahal diorg ni ramai2 serbu aku ni....jakun sikit la. and we were having fun. atok and maklong joing us for the dinner.

arinimasuk 10days aqeef's weaning off. so far so good. cuma ade la perangai pelik as if tdo pun dah lambat. pastu nak tdo ngan robot la, ngan lorry la, ngan aeroplane la, ngan glove moto daddy la...berpusing2 tdo. and ade 2-3 malam terjaga menangis2 nak t*t*k...no wayyyyy nakkk...once dah wean off, no turning back...

aku....mmg ade depression sikit sbb rasa sedih tak bg. perasan bercampur2...sampai sakit kepala teruk...hahaha...sakit kepala tu pikir lain tu...ahahha...pikir macam mana nak jd billionaire...hahaha...mmg la sakit kepala....

akhir kata, SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK to all my readers...*ade ke???*...anyway....mohon ampun dan maaf jika ade tersalah kata,tersilap bahasa...saya sayanggggg kawan2 sayaaaa.....



2 comments:

thsisnels said...

happy bday aqeef!

fusherna said...

oops sorry la aunty miss bday aqeef..ni baru boleh blogwalking balik setelah hidup kembali normal. cewah. eh senang ko wean aqeef eh. aku nak wean ni tp mcm x berjaya maybe sbb aku pun xde niat nak wean dia..cuma tunggu juga bila dia nak stop minta..mlm still max 3 feeds juga lak..