Thursday, June 27, 2013

JUNE

selagi bulan june tak abis, aku akan rasa sepanjang hari bulan june adalah birthday aku...hahaha...walaupun tak de bday celebration, tp aku happy sbb aku masih dikurniakan badan yg sihat, keluarga yg bahagia, suami yg baik, anak yg comel. senang kata, masih boleh menikmati semua nikmat Allah...thanks Allah...ni la hadiah paling berharga utk aku. syukur dengan apa yg ada. walaupun angan2 yg tinggi melangut tu tetap ada, tp tetap bersyukur pada Allah...

aku berdoa semoga aku dipanjangkan umur, di beri kesihatan yg baik utk menjaga keluarga aku. lately ni rasa tak sihat je. mungkin sbb pregnancy ni. malam2 susah sgt nak dpt tdo lena sbb kaki dah mula start cramp. sakit nye ya Allah.... sampai menangis tahan sakit. kadang2 tu bwk kereta pun kaki boleh cramp. tp kene kuat sbb nnt org kata mengada terlebih pulak kan... pinggang pun lately ni sakit sgt. rasa nak baring je. kalau boleh kat opis ni pun nak baring sambil buat keje. itu semua org pun nak kan...bukan ibu mengandung je...

sehingga berjumpa lagi JUNE...ok bye semua...

Tuesday, June 4, 2013

i'm pregnant

hello kawan2....i'm still alive and kicking....i am now 27 weeks pregnant... baby and mommy are doing fine. dah lama rasa nya tak update blog. bz and tak sempat nak update. cewahhhh macam la bz sgt. sebenarnya ada byk nak cerita tp semua nya cerita dah basi. aqeef dah nak masuk 3 years old. ckp byk, kene marah pun byk. kesian plak kat dia hari2 kene marah. tp manja tetap manja jugak. mak mana yg tak nak manjakan anak kan. selagi masih ada ni, dan selagi dia masih kecik. kang dia dah besar tak de dah nak manja2 ngan kite. nak plak dah ade girlfren nnt...waaaaaaaa jauh nye aku pikir...anak baru nak masuk 3 tahun la oiiii.... kamis ni nak jalan2 cari pasal di vietnam... it's my birthday.... jgn lupa wish saya happy birthday yer...hahaha...mari kita make a wish... alamak macam nak wish byk je...tak pe la wish je la dalam hati...semoga apa yg di wish kan tu dapat la... tak dapat real pun, dapat dalam mimpi pun jadi la....nampak gaya nye macam dlm mimpi je la... hoiiii jgn nak berangan lebih la... ok ni latest pic of us...masa picnic kat sungkai last week. nnt bila2 aku rajin, aku update lagi.... daaaaaa