Tuesday, June 4, 2013

i'm pregnant

hello kawan2....i'm still alive and kicking....i am now 27 weeks pregnant... baby and mommy are doing fine. dah lama rasa nya tak update blog. bz and tak sempat nak update. cewahhhh macam la bz sgt. sebenarnya ada byk nak cerita tp semua nya cerita dah basi. aqeef dah nak masuk 3 years old. ckp byk, kene marah pun byk. kesian plak kat dia hari2 kene marah. tp manja tetap manja jugak. mak mana yg tak nak manjakan anak kan. selagi masih ada ni, dan selagi dia masih kecik. kang dia dah besar tak de dah nak manja2 ngan kite. nak plak dah ade girlfren nnt...waaaaaaaa jauh nye aku pikir...anak baru nak masuk 3 tahun la oiiii.... kamis ni nak jalan2 cari pasal di vietnam... it's my birthday.... jgn lupa wish saya happy birthday yer...hahaha...mari kita make a wish... alamak macam nak wish byk je...tak pe la wish je la dalam hati...semoga apa yg di wish kan tu dapat la... tak dapat real pun, dapat dalam mimpi pun jadi la....nampak gaya nye macam dlm mimpi je la... hoiiii jgn nak berangan lebih la... ok ni latest pic of us...masa picnic kat sungkai last week. nnt bila2 aku rajin, aku update lagi.... daaaaaa

No comments: